Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbdäck och förbud


Dubbdäck

Kommuner vill förbjuda dubbdäck




Så nu kan vi se en framtid där man får ha dubbla däck

Vissa kommuner vill förbjuda det hela

Medans vissa vill ha påbudet kvar

Förbud

Påbud




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO