Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller Övik, den Ökända stan, ÖKÄND för sin brist på åtgärder mot misshandlare


Släkt med socialchefen


Det kom in en kvinna
Till soc-avdelning för bus
Hon ville ha hjälp
Med lägenhet eller hus

Hon kom in tillsammans
Med med alla sina barn
Vill ha hjälp
Att slippa slås av karln

Då tog tjänstemannen
Ett snack med sin chef och pär
Och tänk man inte fann en
Lägenhet alls där

Han är släkt med socialchefen
Släkt med den jävla karln
Så ostraffat han får fortsätta
Slå frun och sina barn

De finns alltid lösningar
På alla kommuners social
Men här var det bara fösningar
Tillbaks till sin karl

Men inte i denna staden
Hoppar man över det
Och inget gör en glad än
Men de misshandlade vet

Han är släkt med socialchefen
Släkt med den jävla karln
Så ostraffat han får fortsätta
Slå frun och sina barn

”hemma” står sen misshandlarn
Och väntar med besked
För socialchefen har ringt honom
Han står med piskan bredved

Han är släkt med socialchefen
Släkt med den jävla karln
Så ostraffat han får fortsätta
Slå frun och sina barn

Skammen finns ej i kroppen
Skammen som vanligt folk
Förtjänt av kastrering den den stroppen
Med frihetens dolk

Han är släkt med socialchefen
Släkt med den jävla karln
Så ostraffat han får fortsätta
Slå frun och sina barn




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 01:19



Bookmark and Share


  e-poeten
Det gäller nog hela landet. Socialtjänst lagen skyddar de som jobbar på socialtjänsten. I Göteborg blev en socialarbetare fälld för tjänstefel och det oroar socialtjänsten,,,,,,
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO