Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att driva på isflak


Isflak
Att driva på ett isflak
Söderut
Solen
Vågorna
Allt jobbar emot en

Hoppet
Om att nå land
Finns
”men på is”
Eller av is

Vågorna är hot
Vindar är hot
Solen är hot
Värme är hot

Det är likadant att leva
Med någon som är sjuk
Allvarligt sjuk…
Allt är hot och hoppet
Är lagt på is
”till bättre tider”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO