Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkare utan gränser


När läkarförbundet försöker minska utbildningar
Av läkare

Så dör folk av vårdbrist
Vanvård
En del dör av nåt så enkelt som
Att de inte får tag i nån doktor
I våras dog en i väntrummet

Det är i praktiken läkarförbundet som dödar dom
”läkare utan gränser”
Jo de ser fan…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 08:02



Bookmark and Share


  oMareld
Ja. Det är fruktansvärt.
Inte nog med det när man kommer in akut så får man sitta flera timmar :S
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO