Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urandetagande


Ruskigt
En del är ruskigt sådär
Så de tar andan ur en


Men frågan är om kärleken alltid är så
Sökanden efter ”urandan-tagande”
Vill man inte heller ha nån
Som är ”andetagande”
Utan att ta, men dela




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO