Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta en ipren, det kanske går över

Din huvudvärk i morgon

Lär inte bli min idag

Orkar inte betyngas

Jag förespråkar enkelhet

Men jag gör nåt fel

Kompliceringen är bildlig

Likt frosten en vinterdag




Fri vers av Lindsy
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 16:25



Bookmark and Share


    eventualiteter
Underbar titel.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy