Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finansdirektörerna


Finansdirektörerna klarar sej
Obama talar om att de behöver
Strama tyglar

Men vad säger Reinfeldt
Sahlin
Maud
Hägglund

Jag har inte hört nån säga nåt om stramhet
Jag tror inte dom säger nåt heller

INTE förrän de börjar skjutas direktörer
Då kommer de att samlas för att göra
”avbön”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO