Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koben


Vid den gamla kyrkan
Så skulle man byta tak
50 år innan så hade en av de som då
bytte, glömt sitt koben i taket

Det hade alltså legat där sen dess
Sen de 50 årens tid
Med allt som var
Av tid, regn, snö, smältvatten

Och när taket skulle bytas så
Tala många om detta
Och om det ens fanns ett koben där
Men så när taket rivits så

Där låg det
Framför mina ögon
Ställdes i kojan
Men nån sate snodde det…
Innan jag tagit hem det…

SÅ falska är dom
Människorna
Inte ens ett koben
Kan man låta bli….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO