Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ledd av Miimmi Pigg


Kalle anka företagen


Fruntimmer i ”maktposition”
Och dessutom norsk
Fy fan, värre än Anna Anka
Vilka jobbiga jävlar…
Hon har ärvt sin del
Hennes partner var kille
Trevlig
Intressant
Språklig
Men fy fan får norska kärringar
Utan humor

”Det här är inget Kalleanka företag”
sa hon
Nehene, mer kanske
”DONALDDUCK SÄLLSKAP”
Som det verkar
Och du har alla Kajsa Ankas dåliga sidor
Daisy heter hon väl på norska

Allt var packat och klart för samarbetet
Men fan….
NU vete fasen denna ”norska sida på saken”
Är inget som gör en glad, direkt…
”Power down” får man lust att säga
efter denna diskussion med ”fru citron”
Fra NÖRGE




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO