Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina under.......


Hej älskade
Kan du ge mej dina underkläder
De kläder dej bättre att du är utan
Ge mej dina trosor
Som

Souvenirer…..
Och som sagt
DU är mycket
Vackrare…
UTAN




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO