Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

en dröm som kändes tung, svårt att somna om. känner mig lite som en zombie




Och det var finn fel

någonting jag såg

tankar som fångade mig

och målade logiska bilder

som jag inte alls vill se

lilla lilla

sjuk i svarta färger

det passar inte mig

plåga sinnet mitt natten sådär

så jag blundar

med kladdiga kinder

inbillningens avtryck syrar

fan jävlar

en jävelvinge som säger

att jag inte passar

något står högre

i vägen

men jag förbannar ingenting

drömmarna de kommer

som de vill

behöver bara smältas

innan jag igen somnar in




Fri vers av Lindsy
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-01 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy