Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej inte bokbuss, du måste boka bussen


Ringa och boka buss


I Hälsingland så måste man ”ringa och boka”
BUSSEN

Du måste ringa 2 timmar innan…
OM du ska med

Om det är för få som ringer
Så skickar man en taxi

Om ingen ringer
Så kommer ingen alls

Det är de nya bussturerna
Nya bussregimen

BOKA BUSSEN I TID
OM du ska med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja så har vi här på kvällar o helger men bättre än förr då hade vi ingen då...
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO