Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hebbe ville brandman bli


Hebbe ville brandman bli
Men på spruten dålig pli
Tidens lycka är förbi

När hon blir med barn
När han fastande i hennes kropps garn
Och blev på tjocken satt
Och Hebbe undrar hur är det fatt

Och hur ska han förklara för sin fru
Att en annan är gravid nu
De var 3 och inte tu
Snart 4
Och 6 med de förra

Om man fiskar på grumliga vatten
Så kan det nappa som man inte vill
De kan bli en till en till…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-11-18 07:37



Bookmark and Share


  lycksele
Man måste ha kontroll på slangen om man är brandman.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO