Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

romantiska filmscener, men tanken kom sig av hunden som låg och snarkade så lugnt och rofyllt.




jag stannar

ligger här bredvid

låter blicken vila på

kärleken som sover tungt

lyssnar

behagligt

dina andetag

du fyller upp ett tomrum

som ekar där bakom nu

fångar din takt

förtrollad

bunden

i din famn

det är värme i din luft

och din arm fångar mig

jag stannar här.




Fri vers av Lindsy
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-11-01 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy