Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet i augusti


Höstens tid


Igår såg jag 5 gula löv

På björken

Idag

Var de minst 13



Hösten är

De gulas tid

De rödas tid

De brunas tid

Och den tid man inser att

Man inte hunnit med allt man ville





Under sommaren……

Förhoppningsvis så hade man fullt upp

Med att njuta….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-18 07:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2009-11-21

    ej medlem längre
Fint...
2009-11-18

  Yrre VIP
Tar till mig denna och kasta jaghannintemed ångesten i ett dammigt hörn, och njuter!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO