Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök i Västerås


Besök i Västerås

Flickan de frågar hur de mås

”Kanske det är läge för frukost

Tillsammans imorgon”

Försöker han, sittande bredvid sin bror

”JA du tror” sa flickan ifråga



Friskt att våga

Hon gick

Och ingen herdestund han fick…

När ut hon tåga….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO