Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anton med listan


Så nu står han där
Anton
Anton med listan mot våld

Det var bara att vänta
Nu vill han bli riksdagsman
En sån helt utan erfarenhet av livet
Av arbetslivet

Men som sagt de var bara
Att vänta
Som 16 åring så var han beredd att göra
”sitt val”
Politiker med draghjälp av
”ickevåldskampanjen”

Bra eller dåligt?
Säg det…
Lite för tydligt bara…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 07:01



Bookmark and Share


  lycksele
Proffspolitiker finns det alldeles för många av.
Och för få som vet hur det är att leva i Sverige.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO