Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finanslekarna


Kranarna står stilla
Som stora spöklika träd
Från en annan tid
Från en annan plats
Ingen vill ta ner dom
För ingen får betalt
För att göra det

Det är afton i Swedbanks
Finansleks tid
Finansmännen säger som vanligt
”Det är inte vårt fel, det är tiden”
Men Lettlands hela stat har kört ihop
Tack vare, Swedbank och deras
Gelikar…

”Men de är inte vårt fel”
säger Swedebank
”Vi gjorde inget fel”
säger de anställda
”De är inte vårt fel”
säger swedbanks ledning

Men notan…
Ja den står Letterna för
Och de som har SWEDBANK
Även i Sverige
Speciellt i Sverige…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO