Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staffans Stollar på riktigt


Staffan Berglund
”Partnerskap för vård”

Fy fan vilket svinaktigt äckel…


Kan inte nån ge han på käften
Inte skulle jag gråta över hans ”tråkighet”

Inte skulle jag gråta över att det där överlägsna flinet
Skulle få en smäll
Skulle få ett slut
Skulle ta slut

Det ”hånfulla flinet”
Det som står för att skicka runt klantiga
Egoistiska läkare som liksom han
Bara tänker på sig själva

Bemanningsföretagen….
De som skickar runt dessa läkare
Fy fan, ingen vill ta ansvar
Men den som tjänar mest på detta
Kriminella beteende

Är Berglund och hans anhang
”med det hånfulla flinet”

Om nån kan stoppa det…
Så inte gråter jag
De är…
En parasits flin….
”Staffans Stollar”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 16:28



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr sprids denna smitta inom många branscher numera : Friskolor, privata dagis, privat äldreomsorg och privat sjukvård !
Att ta ut vinst på dessa verksamheter är jämförbart med stöld och rån !
2009-11-20

  LassO
omnämnda fall "hyr ut läkare" och vän av etik säger, "stoppa det för fan", varför ska våra skattepengar gå till sånt?
2009-11-20

  lycksele
Det är otäckt att privata bolag tar över vården.
Kontrollen minskar. Och i värsta fall också kvaliteten.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO