Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman


Blomman
Den står där i prakt..
Men vad vore den utan
Stjälk

Utan gröna blad
För att stjälken bär upp blomman
Stjälken har törnen med hos vissa
Är du en blomma
En stjälk
Eller blad
Eller kanske, en törntagg?

Men bara blomman prisas
De andra, får inget av äran
En massa stjälkar, blad, törnen
För att inte tala om rötter
Får aldrig, berömmelse för vad de gör…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-18 11:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med lycksele här.
2009-11-21

  Yrre VIP
Ljuvlig.
2009-11-20

    Tea Alex
Mja. Själv tycker jag bäst om bladen. Helheten behövs!
2009-11-20

  Solen mitt ibland oss
vad vore vi utan helheten?
jättefint!
2009-11-18

    ej medlem längre
så är det med divor *L*
- det finns alltid en huvudroll -
2009-11-18

  lycksele
Det är orättvist.
Alla stjälkar borde strejka.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO