Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradise hotel


Paradise Hotel
Ett ställe för de vackra
Som knullar, helst varje kväll
Publikt….

På porrklubben gör de det för pengar
Men här är de ”gratis”
I sina dyra sängar
Även om de numer är småpotatis

Smått i dagens exploaterande
Äckel och smuts TV
Fy fasen va äckliga vi är
Som sitter och ser det där….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO