Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan, tokig nog


Ingen var där
Vid Barrtjärns svarta vatten
Svart redan på dan
”Ingen badar den 25 augusti”
utom
jag

Så jag kastade mej i
Naken och njöt av det kalla vattnet
Mot min arbetssvettiga dammiga kropp
Och ingen annan var där
På håll såg jag en kvinna med hund
Hon vinkade…

Undrar vad hon tänkte om den ”tokiga nakenbadaren”
Fast på fredagkväll när bastun är het
Så är vi fler på den fronten
Fler som trotsar det kalla vattnet
I Barrtjärn…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO