Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ta mej i din hand


Vill du ta mej i din hand
Säga saker
Som jag önskar
Säga saker
Som jag just nu
Behöver

Jag har ingen kraft
Över
Till mej själv…
Kraften har tagits över
Tröttheten mej söver
Kan man få sova och vakna
I en annan värld

I en värld där inga sorger finns
I en som jag minns
Sen förr eller nåt
Där färgen på himlen var blått
Och inga felaktiga mått
Utdelas av saker och ting
En värld av ”tingeling”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 21:41



Bookmark and Share


  oMareld
där riktiga vrålåk finns ;)
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO