Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chockande påringning



Sittande i bilen får man en påringning, man kör i den täta stadstrafiken och får höra följande...

Hej har du tid
Ja en stund
Bra
Jag ligger här i sängen, tänker på dej, vad gör du?
Jobbar, kör, gör kundbesök
Hmm du skulle vart här…

Jaha?
Mmmm jag är näck.. och kåt
Mhm
Min kropp är alldeles våt…..
Hm
Jag leker med min apparat. Hör du (bzzzz)
Mmm
Du skulle vart här och kört den
Hmmm

Jag leker med den nu mmmmm
Skönt?
Djävligt skönt, hör du inte det på mej?
Jo
Du skulle se mej nu
Ja
Särar benen ligger naken, du borde vart hör
Mmm

Oooo
-
MMMMMM
-
JJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
(pust)
jjoooaaaaaaaaaaaååååå
Hmmmmm
Djävlar va skönt
hörde de
Va ska du göra nu?
Ska gå in till en kund, hur fasen de nu ska gå till…
Hihihih, jag ringer dej sen igen, puss på dej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-11-05 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO