Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rum är tomt


Mitt rum är tomt
Men tomt är tom
I min bil är jag ensam
Min växelspak brukade få besök
Av din hand, ofta över min
Till höger brukar jag se dej
Kastar ett getöga till höger
För att se…

Du brukar bromsa på din sida
Då är det dags att bromsa
Du spänner dina läppar och ser arg ut
När jag ”kör för nära”
Eller för fort
Jag tittar åt höger
Du sitter inte där…

Är detta ensamheten?
Jag är ensam
Men inte het
Just nu




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO