Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svenska post modellen


1978 så började posten att ta betalt för betalningar… brevporto, 2.30 eller nåt, ja först var det bara på lördagar men senare för allt och dubbelt på lördagen.

Nu kan du inte göra nån betalning där, alls…

Kassa service är helt enkelt, helt nedlagd…

Det är t o m att man ”skrämmer makthavarna med” hur ”den svenska posten blev den både sämsta och mest obefintliga” i hela världen… Franska facket gör det och andra gör det.

”Akta er så inte det blir som med svenska posten”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 11:08



Bookmark and Share


    papillon
Tacka vet jag "ryska posten"........
2009-11-03

    Tea Alex
Ja, jo....men jag vet många som saknar posten lite...
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO