Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

en tanke kring alla juryprogram. om att överträffa sig själv men sågas av någon annan




Men jag är ju din idol

clownen står utanför ditt fönster

skrattar och grimaserar

ditt sinne

på en scen

och du försöker maniskt

minnas din karaktär

full av klyschor

replikerar

med benen som fastgjutna

på en estrad av dårskap

skådespelet är så uselt

men narrens ögon

låser benen fast

vid röda mattan

anpassad

trodde du

förfallen säger clownen

utdömd av en jury

 




Fri vers av Lindsy
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-01 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy