Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går på det här sättet

vilket gör att det ser ut som det gör
Det ser ut som jag dansar fram
Dansar fram över sjö och strand
Ja, jag går på det här sättet
Ser ut på det här sättet
Med pösiga träningskläder kläder och keps tar jag mig fram i alla möjliga och omöjliga väder
Ler emot alla som jag möter

Ja, jag går på det här sättet
Dansar fram
Och ibland så händer det faktiskt att jag stannar till lite grann och skakar någons hand
Småpratar lite grann
Små pratar lite grann för att sedan bara fortsätta dansa fram igenom livet…..

Jag går på det här sättet……

Ken Cassel
1/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-01 12:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Låter inte så dumt, tänk om jag
kunde göra så
2009-11-01

  Blåbäret
låter härligt och bekvämt...resår i midjan helst :))
2009-11-01

  lycksele
kul betraktelse .. men ett genomGÅENDE tema
2009-11-01

  stenen/ Yv Ericsson
Denna blev man på riktigt bra humör av ! Tusentack för det:)
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel