Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång till ?

Skulle vilja se dig
känna dig
veta vem du är

Någonstans
någon gång
på en planet
kanske jorden

Skulle vilja känna
den där pirrande känslan
som får hela mig att le
en gång till

Men min rädsla är stor
min mur är tjock
och mitt hem är min borg

Om inte porten rostat igen
kanske jag vågar öpnna den
gå ut i livet
och se
en gång till




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-01 16:35



Bookmark and Share


  aol
vill krama dej så berörande fint skriftat blev så rörd i mitt hjärta
2009-11-08

  poetryGirl
fint om längtan
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen