februari 2009

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februari 2009




Du målade léenden på sorgsna läppar

 

 

 

det är så knasigt
hur du alltid kan få mig att le
mitt upp i livets misär

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-01 23:18



Bookmark and Share


    eva m h
Underbart
2009-11-11

  ettjag
det är ju underbart med sådana människor. tack.
2009-11-02

  kärleks ängel
underbart!
2009-11-02

  tidensvans
Visst är det underligt men ändå ett härligt fenomen.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP