Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalisternas bästa vänner


Kapitalisternas bästa vänner
Är de diktaturiska Saudiarabien

Där släkten har all makt
Folket ingen
Men släkten som äger de mesta
Och styr allt
Säljer oljan till demokratin
Eller det som ska vara demokrati…

Så billigt säljer sej demokratin
så billigt lägger den sej ner
För valuta
för pengar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO