Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EIN SWEI DREI


EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

Det finns ju på filmen, sa åklagaren när ljudet kom..
Men inte på originalfilmen som SVT gjorde
Där fanns inga skanderande körer

Febril aktivitet skapades, åklagaren försökte bortförklara med
”det var bara för att visa stämningen”
Men får en åklagare använda fejkade bevis?
Vilken stämning visar fejkade bevis
vad säger fejkade bevis om åklagaren

Man drog tillbaka det bandet, den filmen
Men ingen åtgärd
”man visste inte vem som gjort det”
Sa man
”Man hade ingen aning”
INGEN förundersökning ens
Om vem som producerade falska bevis
I rättegången…

Men kanske stämde skanderandet bättre än man anade
För vilka är mer kända för falska bevis än
Nazism och Stalinism
Ja numer polisen i Göteborg
Och åklagaren i Göteborg
”Fint sällskap” de hamnade i då….

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI

EIN
ZWEI
DREI
NAZIPOLIZEI




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2009-11-03 11:09



Bookmark and Share


  LassO
vaddå jag siktar bra, rena råsikten förlåt råsgikten, nej rågsikten så fort jag har fått korn på något så pockar min säd på, närmare skörden så axar min vildhavre ska du veta
2009-11-03

    papillon
Skäms på sig LassO - självklart måste våra rättsvårdande myndigheter givas utrymme att själva framställa bevis när sådana icke finnas att tillgå på annat sätt! Hur skulle annars bovarna sättas fast? Nej, jag föredrar poetiska uppkastningar som uppmuntrar våra hårt arbetande konstaplar och som inte helt ansvarslöst kastar små tuvor i vägen för de gropar som nitiska åklagare gräver. Men det has kanske inte rent mjöl i påsen själv, herr LassO, det kanske inte has något mjöl alls..........
2009-11-03

  lycksele
Det låter bättre på tyska.
Svensk översättning blir rent löjlig:
ETT
TVÅ
TRE
SÄPO
2009-11-03

    Tea Alex
Ja du, här väcks många tankar...
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO