Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tjänar på krigen


VEM
Tjänar på kriget

VEM tjänar
På krigen


VEM TJÄNAR PÅ KRIGEN


VEM


TJÄNAR

PÅ KRIGEN


VEM TJÄNAR




KRIGEN

VEM

VEM

VEM

TJÄNAR










KRIGEN







VEM
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

TJÄNAR




KRIGEN
KRIGEN
KRIGEN
KRIGEN
KRIGEN???????????????????????




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 01:22



Bookmark and Share


  lycksele
Det är många som tjänar pengar och får jobb av krig. Men förlusterna för människor och samhällen blir så mycket större.
2009-11-18

    ej medlem längre
Vapentillverkarna kanske?
2009-11-18

    Char-Lee
Lets start a war said maggie one day
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO