Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skendemokrati


74 % av alla förslag om KEMI
Från EU ledamöterna
Är identiska med den tyska kem-industrin



74 %


74 %


Detta djävla EU betalar vi för

Och 80 % AV DE som EU ledamöterna TRÄFFAR
Är betalda LOBBYISTER

LOBBYISTER


Är det demokrati
Demonkrati
Eller skendemokrati…


Angående lagen mot piratkopiering
Så gick sammanslutningar ”för upphovsrättsinnehavare”
Ut med 1000 tals människor som jobbade åt sej

Mediala påståenden
Beställda artiklar
S k ”mail och kort bombningar”
Som fått Nixon att rodna t o m

Är det demokrati
Demonkrati
Eller skendemokrati…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-09 01:27



Bookmark and Share


  dead_prez
Det är nog mycket värre än så
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO