Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man undrar om Abdulla Abdullas


Man undrar om Abdulla Abdullas pappa
Har samma fel som
Janne Janne Boklöv Boklöv

Den Abdulla Abdulla stammar ifrån
Verkar ha svårt för
Enkla namn….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO