Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brustet band



Efter all den tid som tillsammans har förflutit
bittert är livet min vän,
när vårt band har brustit.
Med sorgset hjärta skall jag ensamt nya stigar vandra
hoppandes att en ny vän vill omfamna mig kärt
utan att det förflutna klandra.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP