Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i ett hörn. Just nu. Minns inte om det verkligen finns en form för fyraradiga verser med jamber.




Eva

Tänk om jag finge leva

mitt liv på nytt, ja, än en gång

då skulle ljuva Eva

förvandlats till en jubelsång.

 

Jag drömmaren i svärta.

Romantikern i blå.

Och hon det röda hjärta.

Som gjort för att bli två.

 

Vi hade säkert slagits, krigat

men älskat likaväl 

och alla band förevigat

ty i oss finns en själ

 

som sannolikt är väldigt lika

från eget, var sitt håll.

Du Eva, kära sagolika

och ysterfulla kvinnotroll

 

Vi missade väl tåget

gick i varsin korridor

Men säger jag, luttrat och bevåget

tiden är nog ändå vår...

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 01:02



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket mysigt att läsa
Lycka till! du Adam
för somliga är det alltid vår kärlek
2009-12-27

  Monika A Mirsch VIP
vilket lyster, Adam! och vilka smekningar!
2009-11-02

  Carola Zettergren
Romantiskt och rart så att det förslår, applåd!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP