Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vilka rykten man kan höra...


ELm banken



Pappa Elm
Ska visst börja sälja sperma
Till de som vill ha
I första hand för de som är fotbollstokiga kvinnor

De ryktas om rabatt vid s k
”naturaöverföring”
Holländska fotbollslag lovar visst
Bonus om det blir pojkar
Och proffs…

Tänk er spermabankens slogan:
”köp er sperm från pappa Elm”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 07:56



Bookmark and Share


  Lady Alassa
För Lady Alissa något mycket värt att veta
I hennes pårm sparas nått sånt här
2009-12-27

  oMareld
Hahaha
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO