http://www.youtube.com/watch?v=IySEJgDmUxc&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november 2009

min tolkning av paolo nutini-rewind

http://www.youtube.com/watch?v=IySEJgDmUxc&feature=related




rewind

kan inte somna om,

trycker kudden mot kinden

inga ord som sade kom

ligger och lyssnar till vinden

försöker fånga dagen

men det är regn som landar på pannan

hugger i magen

din hand trycker just nu någon annan

jag tar aldrig mer i den

önskar det fanns en fjärrkontroll

vill spola tillbaka i tiden

tillbaks till min roll

hjärtat slår för dig än

pulsen går i ultrarapid

fast det var år och dar sen´

och ingen annan har fått röra vid

sömnlöst går jag gata upp, gata ner

jag är ett vrak utan dig

på knäna jag ber

snälla kom hem och älska mig

 




Fri vers av Lindsy
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 17:04



Bookmark and Share


    Komisarek
Fint om saknad. Jag älskar såna dikter som känns genuina,personliga och äkta utan att man slänger sig med massa fanciga ord. Samt som trots att det är så specifik för personen ändå är så allmängiltig att man känner igen sig.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy