Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svarar på en känslig fråga ifrån en man

Ja, jag vet hur det känns
Har varit med om samma sak
När jag verkligen har känt mig het och verkligen har velat fått till det har den istället varit slak
Inte ett dugg hård
Och det är då som jag har kommit på att jag har velat för mycket
Varit som en spänd båge
Och då har jag stått där framför min älskade kvinna och skämts lite grann
Och det med råge
-)

Jag vet hur det känns att inte få till det när man som mest önskar det
Men nu kan du vara lugn
Du har inte varit ensam om det fenomenet
Det är nog ganska så vanligt vill jag tro……

Ken Cassel
2/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 16:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den kvinna som inte förstår att sånt kan hända är det synd om - för då vet hon inte mycket om livet...;-))
2009-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag har snarare motsatt problem...
2009-11-02

  lycksele
Jag har varit med om det flera gånger
Förvånsvärt nog har kvinnorna
varit förstående i denna situation
- det gör att man
tycker bara mer om dom
2009-11-02

  lycksele
sånt där ska vi inte prata om
en man ska vara hård och obarmhärtig
-
det där händer bara Lilla Fridolf
i säng med hårda Selma, ragatan
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel