Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar på Saga just nu......


Du dansar

Jag dansar
Alla dansar och skrattar medan vi alla släpper loss
Och ibland så kan det se ut som vi alla slåss
Men det är det sista som vi gör för testar bara varandras gränser på ett välkommet sätt
Så visa dansar som om de äger hela dansgolvet
Men inte du inte
Inte du som är så liten och nätt….

Dansa, Dansa
Bjud upp och chansa
Bjud upp och romansa
Bjud till så kanske din partner vill
Vill snurra några varav mitt i allt virrvarr av alla dessa glada människor som rör på sig

Du dansar
Jag dansar
Vi bara skrattar och hänger med i rytmerna
Vilket skönt gung
Hela livet är som en SAGA
Eller vad tycker du…..?!

Ken Cassel
2/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 17:59



Bookmark and Share


  Blåbäret
dansar mer än gärna...befriande skönt att få hänge sig en stund...om det så är på ett dansgolv eller i köket
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel