Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång som solen tittar fram

ställer jag mig i dess famn och skrattar lite grann
Ler emot den
Låter den smeka min annars så kalla kropp och göra mig varm
Låter den bli min bästa vän
Smeka mig om kinden
Smeka mig om kinden medan jag kan känna den kalla vinden
Men det bryr jag mig inte så mycket om för varje gång som solen tittar fram så få jag ny energi och kommer genast igång
Skiner upp lycklig och glad för i mina ögon så kan man se solens glans…..

Varje gång som solen tittar fram…….

Ken Cassel
2/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 18:19



Bookmark and Share


  oMareld
åh vad gullig :D
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel