Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en saga

där allt möjligt och omöjligt kan ske
Men det är bara den som lever som kommer att få se både det ena och andra
Titta där flyger fåglarna iväg
En jäkla massa fåglar
Så jag misstänker att de nu har tröttnat på kylan här i Sverige och börjat vandra
Börjat vandra mot varmare breddgrader

Livet är en saga
Många gånger livet oss behaga
Lika många gånger så har vi även beklagat
Vad är det för jäkla liv jag lever egentligen
Men plötsligt som en snilleblixt ifrån en klar himmel så kommer du ändå på att du lever ju trots allt
Livet är en saga
Det är bara ta till att kämpa på och det oavsett vad som än händer i framtiden
För det som händer i framtiden kanske du ändå inte kan göra så mycket åt?
Ödet!

Livet är en saga
Luta dig tillbaka och låt livet dig behaga
Så vad du än gör
Sluta klaga
Du lever ju här och nu mitt inne i sagan
Vad glad för det
Annars finns risken att du ramlar ner och dör……

Ken Cassel
2/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 19:20



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Livets saga får vi njuta av så länge vi finns här på jorden. Den innehåller inte bara glädje - där finns sorg med. Men vi får försöka ta tillvara varje ny dag, glädjas åt det lilla, lära av det svåra. Tänkvärda ord du delar med dig av Ken. Tack för läsningen:-))
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel