Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer utan kärlek

Har aldrig älskat
Har aldrig kysst någon
Vet inte hur det känns
Inte mer än mammas pussar i alla fall

Har aldrig älskat
Vet inte riktigt hur det känns
Men vad jag har hört är det något som bränns innanför ens bröst
Något som man visst ska ta till sig i sin tröst
Man ska visst bli alldeles varm i kroppen och bara längta efter ännu kyss
Snälla måste du verkligen gå?!
Du kom ju alldeles nyss

Springer utan kärlek ¨
Har aldrig älskat någon, någon gång
Är nyfiken nu
Är på gång
Hur känns det
Jag vill veta mer
Jag har ju sett på andra hur de tittar på varann så där konstigt
när de ler…….

Springer utan kärlek……

Ken Cassel
2/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 19:42



Bookmark and Share


  oMareld
vad sorgligt, då kärlek är de finaste som finns
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel