Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sista farväl till en STOR vän.......


Vila i Frid !

Nu när vi står här, vid Din dödsbädd, alla Dina gamla vänner och anhöriga, känns det extra tungt att veta att Du ,aldrig någonsin, nådde ditt mål, trots den hårda och rättframma kamp som Du, alltid, förde . Ok, Du var nära, på 80-talet, men en viss Kjell-Olof ¨Feldt lyckades förstöra den lilla , lilla tendensen som så många hade hoppats på ! Sedan lyckades ju det Förhatliga Borgargardet sälja ut alltihop och allt blev ett minne blott ! Din Värste Antagonist, Göran Persson och hans gäng ("Perssons Pack") tog ju sedan över och fortsatte att radera ut precis ALLT som Du kämpade för ! I lite lägre takt och lite lömskare men, i alla fall...
Sedan kom ju den moderne och manipulerande Fredrik Reinfeldt och jag såg hur FÖRTVIVLAN "cementerades" i din blick ! Men Du gav ALDRIG upp, trots ständiga bakslag och din Frustration gick inte att ta miste på när du såg hur lurade det svenska folket blivit ! Du VISSTE ju detta redan innan men, TYVÄRR, hade Dina Klarsynta VARNINGSORD klingat ohörda !
Tur att vi är några få som försöker föra Dina Budskap vidare , nu när Du , tragiskt nog, lämnar oss ! Men vi får ju hoppas på Din Reinkarnerade Uppståndelse, även om det, just nu, ser Mycket Mörkt ut !
Vila i Frid , RÄTTVISAN !!!
Amen.....




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 20:57



Bookmark and Share


  lycksele
Ja, tänd ett ljus på Rättvisans grav.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska