Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga skuggor


Det som är jag
Låt dig inte skrämmas
av hur det ser ut
Till mitt sällskap
finns trasiga skuggor
av alla de drömmar jag en gång hade
som blev verklighet




Fri vers av Lilla lo
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-10-17 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo