Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du se det som följer



Se dig om!
Kan du se det som följer?
En svans av silverfiskar
skimmrar i sin färd
Jag blir aldrig tydlig i ditt ljus
ju mer jag syns
suddas mina kanter ut
Jag behöver inte se mig om
jag vet vad som följer




Fri vers av Lilla lo
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-03-21 07:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket fint! kort men innehållsfullt. det gillas!!!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo