Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stearinet har stelnat


Har du sett det innersta?
Det som göms
under alla skikt
Av smält blockljus
Formar cirklar
i rosa stearin
Skarp kontrast till
de sår inunder
och nerver
som inte tål den minsta beröring
Inte ens ditt andetag
har hittat dit

Jag väntar




Fri vers av Lilla lo
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-01-25 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo