Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mycket förstämning, sorg och vemod nu. Är det inte lika naturligt som tröst? Men tröst ser vi inte lika mycket av. Totade ihop några rader om det. Vill att alla ska må bra!


Vända blad

Snälla vännen inte lida
Pröva låta tiden bida
Livet har en "Nästa sida"
Sjung dig ut i världen vida!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 21:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka varma goda ord Anders!!!jättefint!!
2009-11-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin liten trösterik visa.
Generöst.
2009-11-03

  Epione VIP
November och svininfluensa..jo jo det kan bli bättre.
Fin liten dikt och tanke du skrev här.
Mer sång och glädje.
2009-11-03

  ULJO
Berörande ordval. Vacker naturbild dessutom.
2009-11-03

  Blåbäret
härlig visa du ger ord åt...
2009-11-02

  Fånga dagen
mycket hoppfull och trösterik
Anna-Karin
2009-11-02

  Caprice! VIP
Nä, det finns nog ingen kamin som heter så - 'kanin' ska det förstås vara! (skyller på att jag kisade när jag skrev)
2009-11-02

  Caprice! VIP
Bidar tiden ofta gör ja'
om än vriden, dovt i sörja...
Höstens blad i virvlar söker
trösten, glada sig föröker

Trallar gör jag tämligt ofta
om än klädd i trasig kofta
tjallar ej på stora världen
tar den hellre ut på färden

Duracellkaminen myser
icke säll jag där'mot fryser
hostar, ler och slutar versen
mumlar - den var rena pärsen...

;-)

Tack för inspirationen!
2009-11-02

  walborg
Tack för Din fina tröstevisa och så de vackra svanarna i viken!!!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki