Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbskriven till poetträffen igår. Kom gärna med kritik.




Dagdrömmar

 

Hon kysser min hungriga kropp
får mig att balansera på en tråd.
Hon viskar hett det jag vill höra
har ingen makt, inget råd.
Hon lämnar glädje i sen natt
får mig att fnissa och le.
Hon håller mig hett så nära
och jag älskar det.
Hon ligger på min mage
jag smeker hennes huvud ömt.
Vi gråter över det som är förbjudet
i morgon är det glömt.
Hon lämnar mig sårbar för hennes ord
är hemligheten i min dag.
Hon bor i min själ
vi har inte mötts hon och jag.


Epione-09




Bunden vers av Epione VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-22 17:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sinnlig poesi...men vem är hon...bara en fantasi kanske...eller ditt eget jag? Drömmar som vill levas ut? Eller bara finnas i din dagdröm? Vackert och laddat är det i alla fall...kan inte annat än jättegilla texten...
2009-11-27

  Miss Mod
En text som talar, som bjuder på det innerliga.
2009-11-23

  ~Leonardo~
Tyckte mycket om den här, och av din förklaring som du gav så blev den ännu bättre.
2009-11-23

  erkki
Den har verkligen laddning. Hon? Ditt andra jag, någon annan, ett andeväsen? Fritt fram för fantasin! Och så uppvaknandet: Vi har aldrig mötts. Riktigt snyggt!
2009-11-22

    ej medlem längre
Här ligger känslor blottade och sårbara tänker jag. En fin dikt som berör.
2009-11-22

    leelee
Vackert om att älska sig själv, tänker jag. Skönt att känna att det är "vi" mot världen, och bli stark som ett vi. Texten lämnar mig med en varm känsla.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP